Vanwege COVID-19 nemen we geen sollicitaties aan. Wil je een notificatie ontvangen zodra je weer kunt solliciteren?Notificeer mij

Traineeship UI Design

Notificeer mij

Traineeship UI Design

Full-time · Amsterdam, Nederland

Of het nou die langgekoesterde droom was om je tekentalenten op de werkvloer in te zetten, die vriend(in) voor wie je een bedrijfslogo ontwierp, of de avondcursus die je volgde om je eerste website te creëren. Ergens is die passie voor design bij je ontstaan. Maar wat nu? Je bent op dat punt aanbeland dat je al die bloed, zweet en tranen (letterlijk) uitbetaald wil zien worden. Klinkt het je bekend in de oren? Ben je op zoek naar een ingang? Dit is je kans om je carrière een kickstart te geven.

Meld je aan voor de Voormedia Academy!


Dat je een website die bulkt van de creativiteit in elkaar kan draaien, daar heb je inmiddels wel vertrouwen in. Maar dat er nog genoeg te leren valt, is ook logisch, zo aan het begin van je carrière. Zolang jij ons kan laten zien dat jij het inzicht hebt om ons design team van de nodige creatieve impulsen kan voorzien, zijn wij blij.

Gedurende het traineeship doe je praktijkervaring op door mee te werken aan projecten voor onze klanten, weet je de juiste vragen te stellen tijdens brainstorm sessies, zorg je voor user flows, design systems en zet je wireframes om tot een volwaardig product. Je bent lang niet alleen bezig met UI Design, maar leert ook de kneepjes van het vak op UX-gebied zodat je bij ons uiteindelijk uitgroeit tot steady all-round designer.

Ondertussen word je begeleid door ons kleine, maar zeer ervaren team van collega's, onder wie Voormedia's Lead Designer en oprichter van het bedrijf. De focus ligt op jouw persoonlijke ontwikkeling en we hebben geen verwachtingen, behalve dat je er werkelijk alles voor doet om een fijne collega en designer te zijn met wie we een mooie toekomst tegemoet kunnen!

We horen je nu denken: klinkt allemaal goed, maar na al die uren in het (digitale) klaslokaal, wil ik nu wel eens eindelijk betaald worden voor mijn werk. Say no more! Vanaf dag 1 strijk je een mooi salaris op. 

En wat houden wij eraan over? Nou, jou dus. Wij geloven in onze kwaliteit om talenten te laten excelleren en groeien, en hopen dat deze investering vanuit onze kant er uiteindelijk toe leidt dat we beiden de waarde zien om de samenwerking na de traineeship voort te zetten. En zo niet? Ook geen man overboord. Dan zullen we je zelfs ondersteunen waar nodig in je zoektocht naar het volgende avontuur.

Wie ben jij?

 • Je hebt een passie voor design
 • Je hebt een relevante opleiding gevolgd
 • Je spreekt zowel vloeiend Nederlands als Engels
 • Je hebt 1+ jaar ervaring met design
 • Je bent proactief en vraagt om hulp als je vastzit
 • Je weet de mensen om je heen aan het glimlachen te maken
 • Je bent een waardevolle aanwinst voor ons team – op zowel persoonlijk als professioneel vlak

Hoe maken we onze selectie?

 • Introductiegesprek
 • Assessments: Abstract, Problem solving skills, Verbal and Personality
 • Design opdracht (laat je skills zien!), beoordeeld door en besproken met onze Lead Designer
 • Aanbod!

Wanneer starten we?

Onze eerste Design Traineeship start op 1 juli 2023. Geïnteresseerd? Laat je dan horen!

Wat bieden we jou?

💰 € 2200 - € 2500 per maand

📝 7-maanden contract

💸 8% vakantietoeslag

🏖 25 vakantiedagen

💻 MacBook Pro

🚝 OV kaart

🥳 Teamuitjes, expedities en workcations